Cerc pastoral la biserica Sf. Ilie din Slobozia

Vineri 5 martie a avut loc întrunirea cercului pastoral numarul 1 din cadrul Protopopiatului Slobozia care este format din toate parohiile oraşului Slobozia.

Cercul s-a ţinut în biserica parohiei Sf. Ilie din Slobzia unde s-a oficiat taina Sf. Maslu de către toţi cei 16 preoţi membri ai acestui cerc pastoral în prezenţa unui impresionant număr de credincioşi.

Părintele Inspector Eparhial Pătraşcu Constantin, Parohul Bisericii Sf. Dumitru din Slobozia, a susţinut un referat despre Taina Sfântului Botez în care a subliniat importanţa deosebită pe care o au toate Sfintele Taine dar mai ales Taina Sfântului Botez care reprezintă poarta de intrare în creştinism fiind prima taină primită de creştin la începutul vieţii sale pământeşti.

La final Părintele Protoiereu Dumitru Drăghici a reamintit preoţilor din cercul pastoral numărul 1 al Protopopiatului Slobozia deosebita importanţă pe care o au aceste întâniri duhovniceşti atât pentru activitatea preotului în parohie dar mai ales pentru viaţa duhovnicească a credincioşilor. De asemenea a mulţumit pentru buna găzduire Părintelui paroh Nedelcu Nicolae şi părintelui Scurtu Victor de la parohia Sfântul Ilie din Slobozia şi tuturor credincioşilor prezenţi la acest eveniment.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat arie slideshow...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...