Cercul pastoral nr. 1 la parohia Sf. Ilie din Slobozia

În ziua de vineri 15 martie 2013, biserica cu hramul Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul din Slobozia unde slujesc: părintele paroh Nedelcu Nicolae, părintele Scurtu Victor şi Arhidiaconul Dascălu Nicuşor Silviu s-a dovedit neîncăpătoare pentru credincioşii ce au luat parte, într-un număr impresionant, la slujba tainei Sfântului Maslu de obşte ce a fost oficiată, de toţi preoţii din municipiul nostru.

Atmosfera de rugăciune în comuniune şi credinţă manifestată prin iubire faţă semeni au fost dominante în timpul Sfintei Taine.

Cercul pastoral a continuat cu prezentarea referatului întocmit de părintele Păun Roman de la parohia Buna Vestire Slobozia ce a evidenţiat importanţa Sfintei Liturghii în viaţa credincioşilor fiind momentul culminant al Sfintei Jertfe fără de care nu există mântuire.

La finalul slujbei părintele Protopop Dumitru Drăghici a vorbit credincioşilor despre iertare în strânsă legătură cu faptele de milostenie ce trebuie să fie făcute cu inima curată în această perioadă a Sfântului şi Marelui Post care trebuie să ne apropie mai mult de Dumnezeu, de credinţă şi de Sfânta Biserică pentru a întâmpina bucuria Învierii Domnului cu sufletele curate, cu mai multă bunătate, cu linişte şi cu pace.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat arie slideshow...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...