Parohia Sfântul Ilie – Slobozia a fost gazda Alegerilor Eparhiale. Circumscripția nr. 1

In Protopopiatul Slobozia s-au desfașurat joi, 8 mai 2014, incepand cu ora 10:00, alegeri de membri clerici si mireni ai Adunarii Eparhiale pentru perioada 2014-2018.

Potrivit adresei Cancelariei Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane și ordinului circular al Consiliul Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor alegerile s-au derulat cu observarea tuturor dispozitiilor cuprinse in Regulamentul pentru alegerea, functionarea si dizolvarea organelor deliberative si executive din Parohiile si Eparhiile din Patriarhia Romana (art.63-113).

In vederea indeplinirii acestor hotarari, in Protopopiatul Slobozia au fost fixate doua circumscriptii electorale cu sediul in municipiul Slobozia, prima la biserica Sfantul Ilie, avand ca președinte pe preotul Laurențiu Mititelu, inspector eparhial serviciu bunuri bisericești.

In urma apelului nominal, au fost aleși prin aclamație pentru Circumscripția nr. 1 preotul Lungu Gheorghe Felician de la parohia Ciulnița, domnisoara Raluca Dumitrescu și domnul Dragomir Cornelius, pentru a reprezenta clerul și poporul dreptcredincios in forul decizional al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat arie slideshow...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...