Parohia Sfântul Ilie din Slobozia a sărbătorit 15 ani de la sfințire

Joi,30 noiembrie 2017, cu prilejul sărbătorii Sfântului Andrei, OcrotitorulRomâniei, credincioșii parohiei Sfântul Ilie, din municipiul Slobozia auparticipat în număr mare la Sfânta Liturghie săvârșită de cei trei slujitori aiparohiei.

Cuvântulde învățătură, a fost rostit de preacucernicul părinte Victor Scurtu, preot IIla Parohia Sfântul Ilie din Slobozia.

Parohia SfântulIlie. Dublă bucurie duhovnicească

Ziua de prăznuire a Sfântului Apostol Andrei,Ocrotitorul României este pentru Parohia Sfântul Ilie o zi cu duble valențe demanifestare a bucuriei în comuniune, pentru că în urmă cu 15 ani aceastăparohiei a fost târnosită (sfințită) de vrednicul de pomenire EpiscopulDamaschin.

Dinacea zi Parohia Sfântul Ilie din municipiul Slobozia a fost și școală șispital, dar mai ales popas pentru rugăciunea în comuniune pentru toțicredincioșii care au intrat, intră și vor intra în ea spre slava lui Dumnezeu.

Chiardacă ziua de prăznuire a hramului esteîn toiul verii, pe 20 iulie, când este ziua Sfântului Proroc Ilie, credincioșiiparohiei se unesc pentru a marca evenimentul sfințirii.

Parohia SfântulIlie marchează sărbătoarea sfințirii prin implicarea credincioșilor

Și în acest an credincioșii parohiei, împreunăcu Consiliul Parohial, sub atenta coordonare a preoților slujitori, auorganizat, ca în fiecare an de ziua Apostolului României, o agapă pentru amarca slujba de sfințire și pentru a mulțumii lui Dumnezeu pentru că abinecuvântat să se ridice locaș de rugăciune pentru nevoile duhovnicești ale credincioșilordin partea aceasta de oraș.

Cabucuria să fie deplină la sărbătoarea Parohiei Sfântul Ilie au venit foștislujitori, preoți din municipiul Slobozia, care s-au format la strana acesteiparohii.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat arie slideshow...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...