PAROHIA SFÂNTUL ILIE DIN SLOBOZIA A FOST GAZDA CERCULUI PASTORAL NR. 1

În ziua de vineri, 16 februarie 2018, biserica cu hramul Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul din Slobozia unde slujesc: părintele paroh Victor Scurtu, părintele Ioan-Florin Simion și Arhidiaconul Nicușor Silviu Dascălu și Nicolae Nedelcu s-a dovedit neîncăpătoare pentru credincioșii ce au luat parte, într-un număr impresionant, la slujba tainei Sfântului Maslu de obște ce a fost oficiată, de toți preoții din municipiul nostru.

Atmosfera de rugăciune in comuniune și credință manifestată prin iubire față de semeni au fost dominante în timpul Sfintei Taine. Cercul pastoral a continuat cu prezentarea referatului întocmit de părintele consilier economic Cristian Ștefan Munteanu de la parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia.

La finalul slujbei părintele Protopop Ionuț Butu a vorbit credincioșilor despre iertare în strânsă legătură cu faptele de milostenie ce trebuie sa fie făcute cu inima curata în această perioadă a Sfântului și Marelui Post care urmează și care trebuie să ne apropie mai mult de Dumnezeu, de credința și de Sfânta Biserică pentru a întâmpina bucuria Învierii Domnului cu sufletele curate, cu mai multă bunătate, cu liniște și cu pace în familiile noastre.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat arie slideshow...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...