Preasfințitul Părinte Vincențiu, prezență inedită la Slujba Sfântului Maslu săvârșită în sobor la Parohia Sfântul Ilie din Slobozia

În ziua de Vineri, 22 februarie 2019, biserica cu hramul Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul din Slobozia unde slujesc: părintele paroh Victor Scurtu, părintele Ioan-Florin Simion și Arhidiaconul Nicușor Silviu Dascălu și Nicolae Nedelcu s-a dovedit neîncăpătoare pentru credincioșii ce au luat parte, într-un număr impresionant, la slujba tainei Sfântului Maslu de obște ce a fost oficiată, de toți preoții din municipiul nostru.

Anul acesta toți preoții din municipiul Slobozia au slujit sub protia preacuviosului părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial și starețul Mănăstirii Sfinții Voievozi din Slobozia.

Atmosfera de rugăciune în comuniune și credință manifestată prin iubire față de semeni au fost dominante în timpul Sfintei Taine.

Bucuria și emoția s-au amplificat când Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a intrat în biserica Parohială Sfântul Ilie din Slobozia și a participat la slujba Tainei Sfântului Maslu.

Cercul pastoral a continuat cu prezentarea referatului întocmit de părintele profesor Cătălin Stanciu de la parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia.

La finalul slujbei Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a vorbit credincioșilor despre iertare în strânsă legătură cu faptele de milostenie ce trebuie să fie făcute cu inima curata în această perioadă a Sfântului și Marelui Post care urmează și care trebuie să ne apropie mai mult de Dumnezeu, de credința și de Sfânta Biserică pentru a întâmpina bucuria Învierii Domnului cu sufletele curate, cum ai multă bunătate, cu liniște și cu pace în familiile noastre.

Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a miruit pe toți preoții și toți credincioșii, binecuvântându-i pe toți cei prezenți.


0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat arie slideshow...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...