Parohia Sfântul Ilie din Slobozia. Marele Praznic al Învierii Domnului

Sâmbătă, 27 aprilie 2019, preoții slujitori ai Parohiei Sfântul Ilie din Slobozia, alături de Consiliul Parohial au pregătit sfântul locaș pentru Marele Praznic al Învierii Domnului.


Bărbații bisericii au tăiat pâinea pentru tradiționala Pască, iar preoții au sfințit Pasca, urmând să fie pusă cu grijă în pungulițe pentru a fi împărțite credincioșilor, alături de o mică gustare.


Tot Sâmbătă, 27 aprilie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a delegat pe preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, pe preacucernicul părinte Ioan - Florin Simion, consilier administrativ - bisericesc, pe preacucernicul părinte diacon Andrei - Cornel Petre, inspector eparhial și pe preacucernicul părinte Dumitru Păduraru, preot paroh la parohia Cuza Vodă din municipiul Slobozia, să meargă la Aeroportul Otopeni, pentru a primi Lumina Sfântă de la Ierusalim.


La miezul nopții credincioșii parohiei au primit Lumina Sfântă, citind, apoi, Evanghelia Învierii Mântuitorului Iisus Hristos și a adresat poporului salutul: Hristos a înviat!


Prin grija credincioșilor, parohia a oferit de pachete cu alimente de bază, familiilor aflate în dificultate, persoanelor vârstnice și copiilor de la cele două case instituționalizate de la noi din Parohie.


0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat arie slideshow...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...