Taina Sfântului Maslu oficiată în Parohia Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul din Municipiul Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, vineri, 14 februarie 2020, preoții din Municipiul Slobozia, care alcătuiesc Cercul Pastoral nr. 1, s-au întâlnit împreună, în rugăciune, pentru a săvârși Taina Sfântului Maslu, în biserica noastră parohială, ocrotită de Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul, în vederea tămăduirii bolilor sufletești și trupești.

Soborul slujitorilor a fost condus de preacucernicul părinte Cristi Gavrilă, Consilier Administrativ – Bisericesc, care a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Chiriarhul Eparhiei, îndemnând mai apoi credincioșii prezenți în număr foarte mare, să fie statornici în iubirea Preamilostivului Dumnezeu și a Bisericii Sale.

Referatul tematic - ,,Modele patristice ale familiei – repere ale familiei creștine” a fost susținut de către preacucernicul părinte Paroh Constantin Pătrașcu, de la Parohia ,,Sfântul Dumitru” Slobozia.

La final, slujitorii Parohiei ,,Sfântul Ilie” – gazda Cercului Pastoral, au mulțumit slujitorilor prezenți, autorităților și credincioșilor pentru dragostea de a fi împreună, în rugăciune, sub omoforul Arhiereului Veșnic, Mântuitorul Iisus Hristos.

Gazda următoarei întâlniri a Cercului Pastoral nr. 1 va fi Parohia ,,Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, în data de 8 mai 2020.

A consemnat preacucernicul părinte Ioan – Florin Simion, slujitor al Parohiei ,,Sfântul Proroc Ilie” din Slobozia.

0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat arie slideshow...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...